6 mars 2009

Olyckan var med och bowlade

Efter pappa va här igår så åkte vi (jag Alicia & Molly) till Skelleftehamn för att tillbringa eftermiddagen och kvällen med Malin, Kelly och Milla.
Barnen lekte på rätt bra (förutom några miljarder småbråk)hemma hos dom innan vi begav oss till Sibylla för att äta middagen. Har aldrig varit speciellt förtjust i deras mat MEN dom överraskade faktiskt mig. Dom fick klart godkänt!
Efter vi hade tryckt i oss maten så bar det av till bowlingen i hamn. Inte en enda kotte va där så vi fick lokalen helt för oss själva. SKÖNT! Vi hann inte mer än att slå var sin omgång så lyckades Kelly ramla med bowlingklotet och hamnade med ringfingret UNDER klotet!!! aj aj aj vad ont det gjorde. Stackars liten skrek så hon tappade luften!!! Och fingret svälde upp till det dubbla! Men tuff tjej som hon är så efter lite tröst, plåster och vila så bowlade hon vidare FAST endast med den oskadade handen!
Alicia hade dock superkul på bowlingen. Hon va riktigt sprallig och bowlade på som aldrig förr!!! Detta ska vi göra om fler gånger...förutom olyckor!

Inga kommentarer: