21 augusti 2009

Renovering

Här hemma pågår en lätt renovering! Vi har köpt virke och färg till toaletten så det snart få se ut som det gjorde innan! Sen har vi även målat en fondvägg nere. Håller på att måla upp öppnaspisen och tegelväggen bredvid den! Blir super fräscht!
Jag va till Luleå i Söndags och köpte soffor som vi ska ha där nere. En 3:2 och 2:a i svart skinn! Snacka om att vi gjorde ett superklipp! Sofforna ser knappt använda ut! Så nu blir det att åka till Ikea om 3 veckor och köpa lite andra saker så vi får klart här nere! (kommer kort när vi är färdiga)

Vi var även inne på att köpa nytt köksbord + stolar. Efter många om och men så bestämde vi oss för att behålla det vi ha och köpa nytt sen när barnen har blivit större! Så i stället ska vi måla det vi har i vitt! Kommer blir riktigt snyggt tror jag!

Just ja, häll ju på att glömma att vi har varit på EM och beställt en continentalsäng + sängram också! Vi hade en sån bra försäljare så att han skickade med ett dubbeltäcke i dun helt gratis!!! Ibland ska man ha tur! Tyvärr så får vi inte hem sängen förän om 2 veckor...men dom säger väl " Den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge!"

1 kommentar:

Anna Sundgren sa...

"väntar ALLTID för länge" ;)